Naša firma nakon višegodišnjeg rada u oblasti poljoprivredne i stočarske proizvodnje, prepoznatljiva je u regionu ali i šire prvenstveno po svom kvalitetu. Danas sa najmodernijom mehanizacijom obrađujemo više stotina hektara zemljišta u Republici Srpskoj i Brčko Distriktu. Dobijene žitarice skladištimo i sušimo u vlastitim postrojenjima. Tako pripremljene sirovine koriste se tokom čitave godine za proizvodnju stočne hrane kako za naše potrebe tako i za potrebe naših kupaca. Naš pogon proizvodi hranu za sve domaće životinjske vrste. Od nedavno u pogon je stavljena i linija hrane za pse „Gold Dog“ koja je u veoma kratkom roku osvojila domaće tržište.

Iz godine u godinu, zbog uspješne proizvodnje ali i sve veće potražnje na tržištu, kapaciteti naših farmi rastu. Trenutno u našim farmama tovimo preko 4000 grla junadi i 4000 svinja po turnusu.

Nusproizvode, prvenstveno stajnjak i osoku, koristimo kao pogonsko „zeleno“ gorivo za biogasno postrojenje „Buffalo Energy Gold-MG“, koje je ujedno i prvo postrojenje ovakve vrste u Bosni i Hercegovini.

Ovakvo postrojenje proizvodi kako električnu tako i toplotnu energiju. Toplotnu energiju počeli smo da koristimo za proizvodnju drvenog peleta za ogrev i proizvodnju prirodnog peletiranog đubriva koje je idealno za organsku proizvodnju jer ne sadrži nikakve primjese.

Uskoro će biti otvorena i klaonica kao prvi korak prema mesnoj industriji.

Tokom svih ovih godina cilj nam je bio da zaokružimo proces proizvodnje ali izgleda da se taj krug ne zatvara nego samo rađa nove i modernije ideje.