Sušenje i skladištenje žitarica

Našim budućim poslovnim saradnicima nudimo sušenje i skladištenje ali i otkup žitarica. Uslovi prema kojima se određuje cijena ovih usluga su količina žitarica, postotak vlage i udio primjesa u uzorku. Kapaciteti naših silosa su 10.000 tona.

Uvoz goveda

Bavimo se uslužnim uvozom teladi i odraslih tovnih i mliječnih goveda iz srednjoevropskih zemalja. Uz dogovor kupac može lično da ide u inostranstvo da odabira jedinke za svoje stado. Jedinke prolaze kroz karantin na našim farmama nakon čega ih transportujemo na željenu adresu.

Neškodljivo uklanjanje organskog otpada

Povoljno vršimo neškodljivo uklanjanje organskog otpada kao što su sporedni proizvodi klanice, namirnice isteklog roka, nusproizvodi proizvodnje piva, alkohola i šećera, stajnjak, sadržaj gastrointestinalnog trakta, kolostrum, mlijeko sa reziduama, otpad kuhinja i restorana, slama, žitarice, ostaci usjeva itd.

Consulting

Zbog dugogodišnjeg iskustva u stočarstvu i poljoprivredi nudimo mogućnost konsultovanja i razmjene iskustava. Ono čime smo posebno ponosni jeste consulting u izgradnji biogasnih elektrana, naša firma je uključena u nekoliko projekata u bivšim jugoslovenskim zemljama kao saradnik i savjetnik u oblasti obnovljivih izvora energije.